PÅ PRESSEKONFERANSE: Stefan Johansen (t.v.) og landslagssjef Per-Mathias Høgmo på søndagens pressekonferanse. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
PÅ PRESSEKONFERANSE: Stefan Johansen (t.v.) og landslagssjef Per-Mathias Høgmo på søndagens pressekonferanse. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpixVis mer

Har solgt 22 000 billetter til kampen mot Sverige

- Sånn vi vil ha det.

ULLEVAAL (Dagbladet): Søndag kveld var det solgt 22 000 billetter til kampen mellom Norge og Sverige på Ullevaal mandag. Det opplyser A-landslaget presseansvarlig, Svein Graff.

- Det er en bra ramme rundt kampen. Det er sånn vi vil ha det, sa Celtic-spiller Stefan Johansen på en pressekonferanse i kveld. Han stilte opp sammen med Per-Mathias Høgmo. Begge er optimister.

- Vi må tørre å spille vårt eget spill, sa Johansen.

Høgmo opplyste at Stefan Strandberg er ute med skade. Erstatter er Steffen Hagen fra Odd. Også Moldes Mohamed Elyounoussi har kommet inn.

På pressekonferansen ble Høgmo spurt om han ser noen likheter mellom Sverige og Aserbajdsjan, som er motstander i EM-kvaliken fredag.

- Ja, noen likheter er det. Aserbajdsjan har 4-5-1-formasjon, der de ligger lavt. Det samme har Sverige gjort i det siste. De ligger lavt i 4-5-1 og er kontringsorientert. Den største likheten er formasjonen. Men Sverige har et rutinert lag, og et lag som har satt seg.

- Hvordan har fokuset vært på Zlatan Ibrahimovic - Sveriges største stjernespiller - de siste dagene?

- Vi har ingen fokus på enkeltspillere. Vi jobber med å utvikle spillet vårt, og etablere oss som lag. Vi har et ungt lag som er i ferd med å utvikle soneprinsipper, forsvar og offensiv samhandling, sa Høgmo.