Har spilt med smerter i 300 kamper

Piller og sprøyter har reddet Terry. Nå er det nok.

ORKER IKKE MER: John Terry har levd i et smertehelvete for lenge, nå må han ha en pause. Foto: LINDSEY PARNABY/EPA
ORKER IKKE MER: John Terry har levd i et smertehelvete for lenge, nå må han ha en pause. Foto: LINDSEY PARNABY/EPAVis mer

(Dagbladet): Denne uka fikk Chelsea-fansen en svært nedslående beskjed. John Terry - kaptein og forsvarsklippe - er ute i flere uker. Kanskje tar det flere måneder før han er på banen igjen.

Han aner rett og slett ikke når han vil være tilbake.

Og smertene har vært der lenge.

Nærmer seg 30 ... - Det er vel fem år siden jeg sist var skadefri, kanskje enda lenger. Hvis du kan ta smertestillende og kjempe deg gjennom det, så gjør du det, sier han til Daily Mail.

Hvis vi skal ta Terry bokstavelig når det gjelder de fem siste åra - har han spilt med smerter i 297 kamper. Altså pluss-minus 300 kamper.

Nå er det nervetrøbbel i leggen som plasserer Terry i sofaen på ubestemt tid.

- Kamper er ikke det verste, for da drives du av adrenalinet. Men i den daglige treningen gjør alle bevegelser vondt, det er en evig kamp. Disse smertene er de verste jeg har hatt, og jeg kunne ikke fortsette, sier 29-åringen.

Og legger til:

- Jeg blir 30 neste måned og må begynne å passe på meg selv.

Alex-operasjon på vent Kampprogrammet til Chelsea er ikke så fryktelig i nærmeste framtid, men i desember skal de gjennom en tøff bolk hvor de nok gjerne skulle hatt Terrys tjenester.

I løpet av 19 dager skal blåtrøyene da møte Marseille (borte), Tottenham (borte), Manchester United (hjemme) og Arsenal (borte).

Og det gjør det ikke noe bedre at midtstopperkollega Alex må gjennom en kneoperasjon. Den er derimot utsatt - og det er foreløpig ikke tatt noen avgjørelse på når han skal under kniven.

- Alex kan spille borte mot Birmingham på lørdag, og det er gode nyheter. Han har trent godt med det brasilianske landslaget denne uka, men vi vet at han etter hvert må få renset opp i kneet, sier manager Carlo Ancelotti til Sky Sports.

Chelsea topper Premier League etter 13 runder, to poeng foran Arsenal. The Gunners møter Tottenham hjemme lørdag formiddag.

HAR OFRET SKJORA FOR LENGE: John Terry sa en gang at han gjerne kunne studere medaljene sine fra rullestolen. Nå vil han bli kvitt smertene før han spiller fotball igjen. Foto: ALEXANDER NEMENOV/AFP
HAR OFRET SKJORA FOR LENGE: John Terry sa en gang at han gjerne kunne studere medaljene sine fra rullestolen. Nå vil han bli kvitt smertene før han spiller fotball igjen. Foto: ALEXANDER NEMENOV/AFP Vis mer