- Har svekket sjansene for spurt-trøya

Hushovd om skadene og sykdommen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

t (Dagbladet.no): En groggy Thor Hushovd ble satt på antibiotika-kur i dag etter et blodslit i fjellene i går med forkjølelse i kroppen.


Nå frykter det norske håpet at ryggskaden og sykdommen har gjort den grønne spurt-trøya til en fjern drøm.

- Har ødelagt for meg

- Jeg våknet i dag morges og følte meg verre. Velten, ryggskaden og forkjølelsen har ødelagt en god del for meg i kampen om den grønne trøya, forteller en småhes Thor til Dagbladet.no på telefon fra Frankrike.

Den grønne trøya har Thor vunnet før. Den norske spurt-kanonen klatret opp på podiet på Champs Élysées i grønt ved siden av sammenlagtvinner Lance Armstrong i 2005.

En uke ut i årets ritt har Grimstad-syklisten nok med å komme seg til mål.

- Lav moral

- Det er klart, det er jo ikke noe særlig å sykle slike etapper som i går med sykdom i kroppen. Man har ganske dårlig moral til tider, men jeg klarte å presse meg igjennom. Det hjelper å få det litt på avstand. I dag skal jeg bare slappe av mest mulig, fortsetter 29-åringen.

TROR SKADENE HAR ØDELAGT MYE: Thor Hushovd tror ryggproblemer og sykdommen har ødelagt mye forham i sjansene på den grønne spurt-trøya. Foto: Daniel Sannum Lauten/Dagbladet
TROR SKADENE HAR ØDELAGT MYE: Thor Hushovd tror ryggproblemer og sykdommen har ødelagt mye forham i sjansene på den grønne spurt-trøya. Foto: Daniel Sannum Lauten/Dagbladet Vis mer

I morgen blir det en ny tøff etappe, før det igjen flater ut på de to neste.

- I morgen handler det om å kjøre billigst mulig. Det er bra det blir flatt igjen, så får vi bare ta det derfra. Jeg håper jeg er bedre innen et par-tre dager, avslutter Hushovd.

- Har svekket sjansene for spurt-trøya
<B>I GODT SELSKAP:</B> Thor Hushovd vant den grønne trøya i 2005. Her poserer han sammen med sammenlagtvinner Lance Armstrong.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer