Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Har tapt sesongens 18 første kamper

New Jersey Nets satte NBA-rekord.

NEI OG NEI: New Jersey Nets-spillerne Josh Boone, Sean Williams og Devin Harris fortviler over sesongens 18. strake tap, 117-101 for Dallas Mavericks. Foto: SCANPIX/AP/Bill Kostroun
NEI OG NEI: New Jersey Nets-spillerne Josh Boone, Sean Williams og Devin Harris fortviler over sesongens 18. strake tap, 117-101 for Dallas Mavericks. Foto: SCANPIX/AP/Bill Kostroun Vis mer

|||

Med tapet mot Dallas natt til torsdag satte New Jersey Nets tapsrekord i NBA. Laget har tapt sine 18 første kamper i sesongen.

De delte tidligere den lite populære rekorden med Miami Heat (1988) og Los Angeles Clippers (1998) som også hadde tapt sine 17 første kamper. Med 101-117 mot Dallas Mavericks har Nets rekorden alene.

På ny var New Jersey-laget svake defensivt. Chris Douglas-Roberts nettet 24 poeng for taperlaget. Etter kampen var han tydelig lei av nederlag.

- Det ser ut som tapsrekken påvirker oss. Så når motstanderen får ting til ser det ut til at vi gir opp. Iallfall ser det sånn ut for meg. På en måte gir vi opp og legger oss ned istedenfor å kjempe, sa Douglas-Roberts.

Dallas har vunnet 14 av 19 kamper så langt i den nordamerikanske basketligaen. Dirk Nowitzki ble lagets toppscorer med 24 poeng.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media