Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Har tatt Ødegaard-avgjørelse

Real Madrid skal allerede ha bestemt seg for å hente Martin Ødegaard «hjem» i juni, ifølge den spanske avisa AS.

HENTES «HJEM»: Real Madrid skal ha besluttet å hente hjem Martin Ødegaard i sommer. Foto: Ander Gillenea / AFP / NTB Scanpix
HENTES «HJEM»: Real Madrid skal ha besluttet å hente hjem Martin Ødegaard i sommer. Foto: Ander Gillenea / AFP / NTB Scanpix Vis mer

21-åringen er for tiden utlånt til Real Sociedad for to sesonger, men klubbene har lagt inn en klausul som gjør at avtalen kan brytes halvveis, altså til sommeren.

- Ingen av klubbene kunne se for seg den eksplosive utviklingen Ødegaard har hatt de siste månedene. Real Madrid har hele tiden sett for seg at han ville komme tilbake etter utlånene i Nederland og Spania, skriver AS.

KNALLGOD: Real Sociedad og Martin Ødegaard hadde i første omgang god kontroll på Osasuna på El Sadar Stadium. Nordmannen karret til seg både en utsøkt målgivende og et frisparkmål av de sjeldne. Video: Strive Vis mer

Har storspilt

I oktober slo Real Madrid-president Florentino Pérez fast overfor radiokanalen Onda Cero at «Ødegaard kom til å være en stjerne i Real i løpet av to år».

Ifølge AS har klubbledelsen på Bernabeu-stadion fattet en beslutning: Ødegaard returnerer til Madrid etter inneværende sesong.

Ødegaard har vært en av høstens store spillere i La Liga. Nordmannen har scoret skyhøyt på spillerbørsene i de mange sportsavisene i Spania.

Diskuterte Ødegaard

I slutten av november spilte Real Sociedad borte mot Real Madrid. Under en middag mellom direktørene i klubben kom Ødegaard-situasjonen opp.

AS skriver til slutt at Ødegaard blir en sentral del av Real Madrids fornyelsesplan. Det skal settes i gang fra sommeren av.

La Liga har nå en kort pause før den starter opp igjen første helgen etter nyttår.