- Har tenkt tanken på å overta landslaget

HAGLEBU (Dagbladet): Torsdag ringte han Nils Johan Semb. Fredag dro Drillo på hytta. Og på vestsida av Norefjell har han brukt helga til turer og fotballtanker. En av dem handler om comeback som landslagstrener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Ja, jeg har tenkt tanken, sier Drillo. - Men jeg sitter ikke her med et ønske om å overta Norge. Og det sier jeg både på Nils Johans og mine egne vegne. Jeg håper inderlig at han fortsetter sjøl om vi skulle tape for Danmark i den første EM-kampen.

Egil Drillo Olsen regner seg som en av Nils Johan Sembs nærmeste støttespillere. De snakker sammen stadig vekk. Men Drillo gir ikke råd uten at han blir spurt. Hvilket er sjelden.

- Det er bra at Nils Johan ikke spør meg til råds, sier Drillo. - Jeg er heller ikke i posisjon til å gjøre det. Men jeg ba ham gjøre én ting da jeg ringte på torsdag. Jeg ba Nils Johan om å sette på skylapper i forhold til mediene og for all del ikke delta i noen idiotdebatt om sin egen framtid.

Råtten kritikk

Og det er der skoen trykker. Mediene. De mange kritikerne som vil landslagstrener Semb til livs nærmest for enhver pris. Og Drillo vet det - han kjenner mekanismene som rår.

Og det er derfor han har tenkt comeback-tanken.

- På meg virker det som om det viktigste er å ta Nils Johan, sier Drillo. - Det er mye generellt visvas og lite håndfast kritikk. Og fordi jeg føler at det går på person så gjør det meg vondt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer