Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Har tilbud fra England

For åpen mikrofon i Vallhall la Steffen Iversen seg under Vålerengas juletre. Resten handler om at ingen komme og stjeler den hardeste pakka.

VALLHALL (Dagbladet): Men klubben som kan ta Steffen Iversen fra Vålerenga finnes. I England. Dit Steffen Iversen reiser til mandag. På offisiell ferie og hysj-hysj samtaler med en mulig ny arbeidsgiver.

Hysj-hysj fordi han ikke vil snakke om det.

-  Jeg har veldig lyst til å bli i Vålerenga, sier Steffen Iversen til Dagbladet.

Og grunnen er enkel:

-  Jeg stortrives. Jeg har fått tilbake humøret og gleden ved å spille fotball i denne klubben. Og tilbudet jeg har fått er også veldig bra.

London-flyet

-  Derfor skal jeg snakke med Vålerenga først.

Samtalen med VIF vil finne sted på mandag formiddag. Deretter setter Steffen Iversen og kona seg på London-flyet. Og der skal han altså snakke med alternativet til en ny kontrakt med VIF.

Når det er gjort kommer svaret.

-  Det er ikke bare meg dette handler om, sier Steffen. -  Jeg har jo ei kone også. Og valget er viktig - jeg må vite at jeg gjør det riktig. Både for meg og Anna (kona).

-  Steffen får den tida han trenger, sier VIF-direktør Kjetil Siem. -  Hvis han ikke bestemmer seg på mandag får han lov til å vente med svaret. For så viktig er han for oss.

Klasse

VIF-trener Kjetil Rekdal istemmer at Steffen Iversens signatur står øverst på Vålerengas ønskeliste til jul. Men:

-  Vi kan ikke gjøre Vålerenga avhengige av Steffen, sier han.

-  Forskjellen på Vålerenga nå og da jeg var i klubben er Steffen Iversen, sier Djurgårdens Johan Arneng.

-  Han er den typen spiller vi savnet da jeg spilte her. Han er enorm på å holde ballen på topp, er en meget dyktig tilrettelegger og en fantastisk avslutter.

Ikke pengene

Prosentreging ble dratt inn i diskusjonen rundt Steffen Iversen i går kveld. Hvor stor er sjansen for at han blir.

-  Jeg er ikke så flink i prosentregning, men la meg si det sånn:

-  Jeg ser i hvert fall ikke bort i fra at jeg skriver under på det tilbudet Vålerenga har gitt meg, sier Steffen Iversen til Dagbladet.

-  Uansett hva jeg velger så vil det ikke handle om penger.

OVERLEGEN: Steffen Iversen har scoret, tidligere Vålerenga-keeper Touray begraver hodet i kunstgresset etter en stygg tabbe i forkant.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media