Har tjent 2,5 milliarder, men skal ha svidd av mesteparten

«Big Spender» fyller opp kontoen. Den kjente bokseren tjente 889 889 dollar i minuttet i siste kamp, og tjener trolig enda mer i den neste.

KJAPP PÅ LABBEN. Floyd Mayweather jr. er ikke bare god til å kaste dollarsedler. Høyra duger i ringen også, som Marcos Maidana fikk kjenne på i matchen 4. mai. Det er klart for returmøte og store inntekter 13. september. Foto: AFP.
KJAPP PÅ LABBEN. Floyd Mayweather jr. er ikke bare god til å kaste dollarsedler. Høyra duger i ringen også, som Marcos Maidana fikk kjenne på i matchen 4. mai. Det er klart for returmøte og store inntekter 13. september. Foto: AFP.Vis mer

Bokseren Floyd Mayweather jr. skal ha kastet pengesedler etter strippere i en klubb i Miami, og han ga seg ikke før han hadde svidd av tilsvarende 700 000 svenske kroner, ifølge Aftonbladet.

Dette forteller sitt om en temmelig ekstravagant livsstil som proffbokser fra mannen som skal ha tjent eventyrlige summer i sin karriere.

De to siste kampene ga ham inntekter på en halv milliard, ifølge Aftonbladet.se. Mayweather jr. la ut bilder av de to sjekkene på Instagram nylig.

Gjeldstrøbbel Likevel har han stadig hatt problemer med å gjøre opp for seg.

- Jeg elsker livet, og å bruke penger, har Mayweather tidligere uttalt.

Rett som det er har han også hatt trøbbel med skattefuten, og ryktene skal ha det til at han ble tvunget til comeback i 2009 på grunn av skattegjeld.

I 2007 ble han krevd for 22 millioner kroner i restskatt. To år etter etter fikk han et nytt skattekrav på 22 millioner.

Floyd Mayweather jr. skal ha tjent svimlende 2,5 milliarder kroner på sin boksekarriere så langt, men det sies at han har brukt opp mesteparten på sin ekstravagante livsstil.

Returkamp 13. september entrer han igjen ringen for et returmøte mot Marcos Maidana. Den forrige kampen endte med poengseier til Mayweather jr.

Det ventes at den fargerike bokseren får 210 millioner for denne kampen.

Men det er annen en kamp bokseverden egentlig venter på, men da må Mayweather jr. lokke den britiske superstjerna Amir Kahn opp i ringen.

- Jeg tror det kommer til å skje. Og jeg håper det skjer neste år, sier Mayweather jr. til Daily Mail.

Blir kampen en realitet spekuleres det i enda større inntekter enn tidligere for Mayweather jr.