- Har trolig spilt min siste seriekamp for RBK

Borek Dockal blir trolig solgt i sommer.

LITE SPILLETID: Borek Dockal (i midten) var tidligere i sesongen misfornøyd med at han ikke fikk starte seriekamper for Rosenborg. Han lot blant annet være å feire en scoring.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
LITE SPILLETID: Borek Dockal (i midten) var tidligere i sesongen misfornøyd med at han ikke fikk starte seriekamper for Rosenborg. Han lot blant annet være å feire en scoring. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

Borek Dockal tror han har spilt sin siste eliteseriekamp for Rosenborg. Tsjekkeren blir trolig solgt i sommer.

Kantspilleren ble fulgt av flere utenlandske klubber da RBK slo Vålerenga 2-1 på Ullevaal lørdag. Tyske Freiburg, som har Vegar Eggen Hedenstad i stallen, skal ha vært en av dem. Sannsynligheten er stor for at Dockal har gjort sitt etter 51 kamper i eliteserien.

- I fotball kan mye skje, men dette var trolig min siste seriekamp som Rosenborg-spiller, sa Dockal til Adresseavisen etter lørdagens seier i Oslo.

- Det er ikke slik at jeg er klar for en ny klubb, og at jeg bare kan reise. Mye kan skje, men jeg vet at Freiburg var her i dag ja, sa tsjekkeren videre.

Ifølge sportslig leder Erik Hoftun har ikke trønderklubben fått noen konkrete henvendelser på Dockal. Likevel innrømmer han at det fort kan bli et salg i løpet av sommeren.

- Vi snakker mye sammen, og det er ikke til å legge skjul på at han ikke akkurat er happy med tilværelsen om dagen. Han er i den tsjekkiske landslagstroppen, og må jo spille for å holde den plassen, opplyser Hoftun.

Borek Dockal kom til Rosenborg i 2011. Han har scoret 13 mål for trønderne.

(NTB)