- Har vært ei veldig TØFF TID

- Det har vært ei veldig tøff tid, sier Molde-trener Erik Brakstad om nedturen de siste ti dagene. Null poeng og 1- 10 i målforskjell er statusen på de tre siste kampene. - Både tapene og de stygge sifrene kom uventet, sier Brakstad foran kveldens flomlyskamp mot RBK.

Nedturen startet på Røkkeløkka søndag 2. juli mot Moss (0- 3 tap).

- I forveien hadde vi spilt en veldig bra treningskamp mot Vrgryte, og vunnet 5- 2. Samtidig sendte Rosenborg gullstempelet over til oss. Så tapte vi mot Moss på for dårlig innsats, sier Erik Brakstad.

- Tok feil

Tre dager seinere kom kjempesmellen på Nadderud (1- 6 tap).

- Vi var veldig tent på å revansjere tapet mot Moss, men fikk et tidlig mål mot oss. Det er aldri noen god start for et lag som skal reise seg. Tida med 6- 1 tap trodde jeg var over. Der tok jeg altså feil, sier Molde-treneren.

Lynrask

Hjemmekampen mot Brann sist søndag endte både i tap (0- 1) og dramatikk.

- Spillemessig var Brann-kampen mange skritt i riktig retning. Jeg har aldri vært så rask i starten som da dommeren (Roy Helge Olsen) omgjorde straffespark-avgjørelsen, men bremset fort. Molde har selvfølgelig protestert. Skal man følge reglene, blir det omkamp, sier Erik Brakstad.

- Usikre

Kveldens storkamp på Røkkeløkka kan ende i det fjerde strake serietapet for hjemmelaget. Molde-treneren tror i stedet på et vendepunkt.

- Selv om jeg vet at Rosenborg liker å slå oss i flomlyset i Molde, gleder vi oss til kampen. Når vi slo dem på Lerkendal (1- 0 29. april, målscorer Anders Hasselgård), er vi gode nok til å gjenta bedriften på hjemmebane. Samtidig må det innrømmes at tapene i det siste har gjort oss litt usikre, sier Erik Brakstad.

Angripe hyppig

Seiersoppskriften mot Rosenborg på Lerkendal i vår var både enkel og effektiv:

  • Stor laginnsats.
  • Hindre RBK i å sette i gang de kjappe overgangene.
  • Skape sjanser i motstanderens bakrom.
  • Angripe hyppig.
  • Ha størst seiersvilje.

- Det er vinnerformelen i kveld også. Som vanlig blir det en veldig tøff fight, sier Erik Brakstad.

Advarsel fra Røkke

Innsatsen hos de blå kommer garantert til å være på topp. Det har ikke minst klubbeier Kjell Inge Røkke sørget for.

- Møtet han trommet sammen etter Stabæk-kampen, var en liten advarsel. Der sa han ifra hva han krever for å være med videre, både av spillerne, trenerne og klubben, sier Molde-trener Erik Brakstad.