Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Har vært for god til å bli solgt

Tore André Flo frykter ikke for Siena-framtid etter at klubben i går ansatte ny trener.

Mandag kveld fikk Gigi Simoni sparken. I går ble han erstattet av Luigi De Canio, med en fortid hos blant andre Napoli, Udinese, Reggina og Genoa.

-  Rent personlig hadde jeg ikke brukt for noe trenerskifte. Simoni har vært snill mot meg de siste ukene, og jeg har fått mange sjanser på førstelaget. Han sa jeg virkelig hadde overraska han, og det er godt å høre en trener si det, sier Flo til Dagbladet.

-  Nå vet jeg ikke hva som skjer med De Canio på plass, men jeg tror jeg har vært for god i det siste til at klubben vil selge meg. Nå tror jeg at jeg er en av dem de helst vil beholde.

Frustrasjon

Slik var ikke situasjonen for bare én måned tilbake. Flo syntes sjøl han storspilte på trening, men fikk nesten aldri sjansen i kamp.

-  Når en ny trener kommer til klubben, ønsker han å ofte å satse på spillere han sjøl har kjøpt inn. Derfor har jeg full forståelse for at han ville bruke andre i begynnelsen. Men etter hvert ble det litt rart. Jeg følte jo at jeg gjorde det bra på trening. Nå har jeg spilt meg inn på laget igjen, og håper jeg fortsetter å være der også med De Canio som sjef.

Bosman

I forrige uke hentet Siena spissen Massimo Maccarone. Heller ikke det tolker Flo som et faresignal.

-  Det er ingenting som tyder på at de vil bli kvitt meg, sier nordmannen.

Flos kontrakt med Siena går ut etter sesongen. Hva han gjør da, vil han foreløpig ikke spekulere i.

-  Akkurat nå tenker jeg bare på å hjelpe Siena til ny kontrakt. Vi trenger poeng, og klubben håper nok at de vil få en umiddelbar effekt av et trenerskifte. Vi må uansett spille bedre enn i forrige kamp (0- 1 for Parma).

SPRUDLER: Sportslig lykke for Tore André Flo i Siena for tiden. En ny trener endrer neppe situasjonen, tror han.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media