- Har vært mye bråk rundt klubben

Derfor tok Hoff avskjed med Lyn.

(Dagbladet.no): FC Lyn Oslo - Aalesund FK 3-0.

Espen Hoff spilte sin siste hjemmekamp for Lyn på Ullevaal. Neste sesong spiller den tidligere Odd-spilleren i Stabæks blå farger.

- Det ble en fin avslutning. Jeg ville gjøre en bra kamp og selvfølgelig er det litt vemodig. Jeg har hatt tre veldig fine år, sier Espen Hoff til Dagbladet.no.

Hoff scorte sitt 10 mål for sesongen og spissen gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver.

- Det blir utfordrende, sier Hoff.

- Frykter du den tøffe konkurransen i Stabæk?

- Nei, jeg frykter den ikke. For å kunne utvikle seg som fotballspiller må det være konkurranse. Det må man regne med, sier Hoff.

Utenomsportslig bråk

AVSKJEDSMÅL: Espen Hoffs avskjedsgave til Lyn-fansen: Scoring i siste hjemmekamp for klubben. Foto: Terje Bendiksby, Scanpix
AVSKJEDSMÅL: Espen Hoffs avskjedsgave til Lyn-fansen: Scoring i siste hjemmekamp for klubben. Foto: Terje Bendiksby, Scanpix Vis mer

Fotballklubben Lyn har vært preget av mye utenomsportslig bråk denne sesongen. Bråk rundt eierskap, John Obi Mikel-saken og det nylige Chelsea-søksmålet har gjort det vanskelig for Hoff å se noen fremtid i Lyn.

- Det har vært mye styr rundt klubben som ikke har handlet om fotball. Gruppa har taklet det hele veldig fint, men det var vanskelig for meg å signere ny kontrakt med så mye bråk rundt klubben, sier Hoff til Dagbladet.no.

Skryter av Berg

Det var Henning Berg som hentet Hoff til Lyn for tre år siden. Hoff skryter av sin tidligere sjef og mener at han har mye å takke den nåværende LSK-sjefen for.

- Henning har hjulpet meg videre. Han lærte meg en ny måte å tenke fotball på og ga meg en helt annen spillestil, sier Hoff som gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer etter en lang ferie.

- Har vært mye bråk rundt klubben