<strong>LANGLØPERE DE LUXE:</strong> Brødreparet Jørgen og Anders Aukland har spesialisert seg på de lengste løpene innenfor hovedfaget langrenn, men begge gutta forteller at de også liker å ta på seg skia og gå vanlige turer med familien der det er sjokolade, appelsiner og det som andre nordmenn kaller påskekos. Foto: TORBJØRN BERG
LANGLØPERE DE LUXE: Brødreparet Jørgen og Anders Aukland har spesialisert seg på de lengste løpene innenfor hovedfaget langrenn, men begge gutta forteller at de også liker å ta på seg skia og gå vanlige turer med familien der det er sjokolade, appelsiner og det som andre nordmenn kaller påskekos. Foto: TORBJØRN BERG Vis mer

Har vunnet det som er å vinne, men kommer ikke til å gi seg med det første

Jørgen og Anders Aukland setter seg stadig nye mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For seks år siden startet brødrene Jørgen og Aukland Norges første private, profesjonelle skilag: Team Xtra personell.

Her er det ikke snakk om Kvikk lunsj-turer med appelsin og varm kakao. Brødrene satser på langløp.

- Jeg har alltid likt å gå lange turer, og jeg skjønte tidlig at jeg hadde et talent for det. Jeg liker å gå fra sted til sted, sier Jørgen Aukland.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer