Har vunnet i dårlig form

-Nå røyter'n og da blir han bedre, forteller treneren.

MISTER PELS. Gomnes Tornado snur med sola og finner formen. Trener og eier Bjørn Gulbransen venter en hest i form i dag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
MISTER PELS. Gomnes Tornado snur med sola og finner formen. Trener og eier Bjørn Gulbransen venter en hest i form i dag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

-Gomnes Tornado har vunnet de siste løpene, fordi han er så god. Ikke fordi han har vært i form, forteller trener og eier Bjørn Gulbransen.

-Men nå har hesten begynt å røyte. Og nå kommer formen, sier Gulbransen.

Det er sola som har snudd, som allerede betyr at Gomnes Tornado er i ferd med å slippe vinterpelsen. Og da kommer samtidig en formtopp.
Bare minutters forskjell etter vintersolhverv har allerede gjort sin innvirkning på en av mandagens store V75-favoritter.

-Jeg tror han vinner løpet og blir skuffet om han ikke gjør det.
Men jeg vil også minne om at det bare er to starter siden han ble spinnvill på Biri og fløy ut. Han ble skremt av ett eller annet, forteller Bjørn Gulbransen.

Skvetten og god

-Han er definitivt en skvetten type. Det er derfor han er så god.
Bra kaldblodshester er gjerne litt bakredde. Han flyr for livet, ler Gulbransen.
-I dag har han ikke tid til en galopp. Men normalt er han stødig, forteller treneren om sin yndling.

Barbeint foran

-Han er klart best, når han kan trave uten sko foran. Det håper jeg banen tillater i dag. Jeg tror det går bra. Det siste løpet han vant, var på Momarken og hardere enn det kan neppe banen bli, sier Gulbransen.