Har Wayne Rooney spilt sin siste United-kamp?

Ny skade for den omstridte stjernen.

IKKE MED TIL SVERIGE: Wayne Rooney er ikke med i troppen når Manchester United i morgen møter AIK i Stockholm. Foto: AP Photo/Apichart Weerawong
IKKE MED TIL SVERIGE: Wayne Rooney er ikke med i troppen når Manchester United i morgen møter AIK i Stockholm. Foto: AP Photo/Apichart WeerawongVis mer

(Dagbladet): De siste ukene er det ikke først og fremst det sportslige som har vært i fokus når det har vært snakk om Wayne Rooney.

Sagaen startet da han i vår skal ha gitt Sir Alex Ferguson beskjed om at han ville bytte klubb denne sommeren, og ryktene har ikke avtatt.

I tillegg pådro han seg en skade på Manchester Uniteds turné i Asia tidligere i sommer, og måtte reise hjem til England.

Nå får ryktemakerne ytterligere vann på mølla da det i dag ble klart at Rooney ikke blir med til Sverige hvor United i morgen skal møte AIK.

- Det er trist Klubbens egne hjemmesider skriver i dag at Rooney ikke er med i troppen, og at David Moyes selv beklager det faktum at stjernespissen på bli hjemme.

- Wayne (Rooney) skadet skulderen sin i et fall under treningskampen på lørdag. Det er ikke alvorlig og jeg forventer ikke at det kommer til å holde ham på sidelinjen lenge, sier Moyes.

Likevel uttrykker han skuffelse over at 27-åringen må sitte hjemme.

- Det er trist at han mister kampen for vi var innstilt på å få ham tilbake i troppen og klar for spill.

Ingen de Gea Heller ikke David de Gea er med i 18-mannstroppen som reiser til Sverige. Det kan fort bety at Anders Lindegaard får sjansen mellom stengene.

Spanjolen skal visstnok ha skadet en finger, men det forventes at han er klar igjen til spill i neste helgs Community Shield-kamp mot Wigan.

Troppen består dermed av Anders Lindegaard, Ben Amos; Rafael, Jonny Evans, Patrice Evra, Phil Jones, Chris Smalling, Nemanja Vidic; Anderson, Bebe, Michael Carrick, Ryan Giggs, Nani, Wilfried Zaha; Ángelo Henriquez, Shinji Kagawa, Robin van Persie og Danny Welbeck.

SISTE GANG?: Wayne Rooney jubler sammen med Robin van Persie på Old Trafford i sesongen som gikk. Spørsmålet er om det fort kan ha vært siste gang han gjør det i rødt. Foto:REUTERS/Nigel Roddis
SISTE GANG?: Wayne Rooney jubler sammen med Robin van Persie på Old Trafford i sesongen som gikk. Spørsmålet er om det fort kan ha vært siste gang han gjør det i rødt. Foto:REUTERS/Nigel Roddis Vis mer