Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Harald Aabrekk blir ny Aalesund-trener

Ifølge lokalavis.

TIL AAFK: Harald Aabrekk har tidligere ledet Sogndal i Tippeligaen. Nå blir han ny Aafk-trener.
Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix
TIL AAFK: Harald Aabrekk har tidligere ledet Sogndal i Tippeligaen. Nå blir han ny Aafk-trener. Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix Vis mer

Harald Aabrekk blir mandag presentert som ny hovedtrener i Aalesund, melder Sunnmørsposten.

For ti dager siden meldte samme avis at nordfjordingen var den heteste kandidaten til å ta over for Jan Jönsson. Selv har Aabrekk sagt lite om situasjonen, men styreleder Kjell Tennfjord uttalte tirsdag at de hadde god kontroll.

Nå skal Aabrekk, som tidligere har vært trener i Sogndal, Vålerenga, Haugesund, Brann og Tromsø, være klar for samme jobb i ålesundsklubben.

Ifølge Sunnmørsposten blir tidligere AaFK-spiller Trond Fredriksen ny assistenttrener under Aabrekk, som siden 2012 har vært speider for eliteserieklubben.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling