Harald «dukk opp»

TRONDHEIM (Dagbladet): Rosenborg-Tromsø: 3-0. Rosenborg stanget og stanget mot Tromsøs solide forsvarsmur. Så kom Harald «dukk opp» Brattbakk og slo hull på den.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det var som på løkka i guttedagene, med spill mot et mål, sier Rosenborgs toppscorer om oppgjøret på Lerkendal.

Hjemmelaget spilte seg til hele 24 avslutninger og 13 sjanser, men kunne likevel ha risikert å tape for Tromsø, som bare hadde en sjanse i hver omgang.

- Når vi står sånn og stanger, er det enda deiligere når det først løsner.

- Hvorfor løsner det ikke før?

- Det har litt med marginer å gjøre, at det blir litt mer spennende enn nødvendig. Men når vi kommer, så kommer vi godt. Da blir det tre deilige poeng, smiler Brattbakk.

Fornøyd

Han er svært så fornøyd med å ha scoret 5 mål på de tre siste kampene, og han vurderer Tromsø som den beste motstanderen i disse oppgjørene.

- Nå har vi tolv av femten mulige poeng. Det er meget bra og viktig å ha med seg utover i sesongen, sier Harald Brattbakk.

Midtbanedirigenten Bent Skammelsrud er en annen RBK-spiller som trives for tida. Han er tilbake i god gammel form etter skadeavbrekket, og sørger for fin flyt i Rosenborg-spillet.

- Det er artig nå. Jeg er veldig fornøyd med å ha kommet så fort tilbake etter alle skadene, sier han, men kikker en smule usikkert ned på isposen rundt det venstre kneet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer