Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Harald Jensen skuffet første dag

SYDNEY (Dagbladet): Lerdue-skytteren Harald Jensen ligger på en skuffende 15. plass etter første dag i skeet. Jensen har skutt 72 treff av 75 mulige, og er to poeng bak en finaleplass. - Jeg er ikke fornøyd, men har ikke gitt opp, sier Jensen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skeet skytes over to dager. I dag har skytteren vært gjennom tre runder a 25 skudd. Det ble en bom i hver runde på det norske medaljehåpet. Med totalt 72 poeng, trenger han fullt hus i de to omgangene som går i morgen.

- Kan greie det

- Det er ikke umulig å klare det. Folk kan klappe sammen når som helst av presset. Jeg skyter i et veldig godt lag, og skyter sammen med han som leder. Treffer jeg på 50 i morgen, er det realistisk at jeg kommer til finalen, sier Jensen

Han har ingen gode forklaringer på at han har misset på tre skudd.

- Nei, jeg har ikke hatt den nødvendige flaksen. De duene jeg bommet på har hatt meget høy vanskelighetsgrad. Den ene kunne jeg kanskje ha truffet. De to andre var vanskelige.

  • Det er to poeng fram til 6. plassen som gir finaleplass.