Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Haraldsen til salgs

Kjetil Rekdal vil selge Knut Henry Haraldsen. Bryne har leid VIF-stopperen i år og forhandler om permanent kjøp. Les siste nytt om norsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Knut Henry er i utgangspunktet til salgs. Fordi om han ikke inngår i våre planer, kan vi ikke gi ham fra oss gratis. Jeg mener han har en høyere sportslig verdi enn det vi forlanger, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal til Stavanger Aftenblad.

Sørlendingen Haraldsen har spilt 24 Tippeliga-kamper for Bryne i år. Sjøl kan han godt tenke seg å bli på Bryne, men:

- Det forutsetter at ting går i orden mellom klubbene, og at vi blir enige om min personlige kontrakt. Går ikke dette i orden, forholder jeg meg til det året jeg har igjen av kontrakten med Vålerenga, sier Haraldsen.

Brynes daglige leder Kjell Madland er i forhandlinger med Haraldsens agent Martin Klette. Bryne forhandler også med Marcus Andreasson om personlig kontrakt. Går det som jærklubben ønsker vil de neste sesong eie det stopperparet de har leid i år.

Bosman-bekymring i Viking

Viking mistet Morten Berre gratis til bundesligaklubben St. Pauli. Nå frykter klubben at flere av spillerne vil spekulere i slike overganger og vil vurdere mottiltak. Nå har klubben ni spillere som bare har ett år igjen av kontraktene sine: Hannu Tihinen, Erik Fuglestad, Tom Sanne, Bo Andersen, Brede P. Hangeland, Erik Nevland, Ben Wright, Leif Gunnar Smerud, Odd Arne Espevoll. - Vi er allerede i gang med samtaler med spillerne, sier Viking-direktør Bjarne Berntsen til Stavanger Aftenblad. Han mener Bosman-dommen skaper uholdbare problemer for norske klubber: - Blir det kotyme for spillerne å spekulere i Bosman-dommen, noe det ser ut som, kan ikke klubbene leve med det. Norsk fotball må sammen se på mottiltak, sier Berntsen.

- Storvik spennende som trener

Kenneth Storvik er aktuell som trener i det tidligere toppserie- og cupfinalelaget Fyllingen i Bergen. Viking hadde forhørt seg om Storvik ville være juniortrener, men har trukket tilbudet. Nå kan han løse Fyllingens problemer: - Vi har hatt problemer med å finne en trener, men Kenneth er veldig spennende. At Benny Lennartsson ønsket ham i sitt trenerteam viser at han har noe å fare med, sier sportslig leder Arild Stokke i Fyllingen.

Hele Norges coronakart