Hardt kjempende Start redusert til ti mann. Ble hakket for små mot Sarpsborg

1-2 i Kristiansand.

UTVIST: Espen Hoff ble sendt i garderoben etter 40 minutter. Start greide å utlikne kort tid etter at Sarpsborg tok ledelsen, men sistnevnte satte matchvinnerscoringen fem minutter før slutt.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
UTVIST: Espen Hoff ble sendt i garderoben etter 40 minutter. Start greide å utlikne kort tid etter at Sarpsborg tok ledelsen, men sistnevnte satte matchvinnerscoringen fem minutter før slutt. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Start - Sarpsborg 08 1-2

(Dagbladet): Det så mørkt ut for Start da Espen Hoff måtte forlate banen etter et rødt kort etter 40 minutter. Men etter at Sarpsborg tok ledelsen, slo et hardt krigende Start tilbake.

Men det var ikke nok for de gule fra sørlandet. Fem minutter før slutt satte Martin Wiig inn matchvinnerscoringen og tre poeng for Sarpsborg 08.

- Etter utvisninga blir det veldig vanskelig. De vinner fortjent. De er bedre enn oss i dag, sier Håkon Opdal til C More.

- Gutta står på. Vi er nære ved å ta med oss poeng. Det er forbanna surt at de får den scoringen, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde.

Utvisning Etter bare seks minutter kunne gjestene tatt ledelsen, hadde det ikke vært for en fabelaktig redning fra Håkon Opdal i Start-målet. Amin Askar slo inn til Liridon Kalludra som forsøkte seg med en heading fra kloss hold, men Opdal fikk strukket ut armen og reddet.

Ti minutter senere fikk derimot vertene annulert en scoring. Matthias Vilhjalmsson headet ført rett på keeper Duwayne Kerr. Han var også der på returen og satte den i mål, men målet ble annulert på grunn av en dytt foran de første avslutningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer