Hardt press på superstjerner

I kveld er bare seier godt nok for Real Madrids stjerner. Trolig må den regjerende mesteren klare seg uten Ronaldo.

Med tap mot AC Milan i Madrid i kveld risikerer Real å ryke ut i Champions Leagues gruppespill. Etter fire kamper har Real bare sikret seg fem poeng - hele sju bak puljevinner Milan. Sannhetens øyeblikk er kommet for spillerne og 80000 tilskuere på Santiago Barnabeu.

AC Milan er allerede kvartfinaleklare etter fire seirer, og vil mer enn gjerne sikre seg en ny Real-skalp. I Milano ble det 1- 0.

Ronaldo tvilsom

Skader bekymrer Madrid-sjef Vincent del Bosque voldsomt. Midtstopper Fernando Hierro er ute, forsvarskollegaene Ivan Helguera og Francisco Pavsn er tvilsomme. I tillegg ble Ronaldo skadd sist lørdag mot Alavés, og gikk ut ved pause.

- Ronaldo har en muskelirritasjon, sier klubblegen Alfonso del Corral.

- Han har ikke trent, så det er tvilsomt om han kan spille.

Mot Alavés ble del Bosque tvunget til å bruke Rubén Gonzales sammen med en halvskadd Francisco Pavsn på midtstopperplassene. Real-manageren håper Pavsn er klar til Milan-møtet.

- Om nødvendig er jeg villig til å risikere ytterligere skade for å spille i kveld, sier Pavsn. - Dette er en meget viktig kamp for oss.

Sterke Milan

Real Madrid er tittelforsvarere i Champions League, og stiller med en rekke stjernespillere. Luis Figo, Razl, Zinedine Zidane, Carlos og Fernando Morientes bør være gode nok til å sikre kvartfinaleplass.

LEVER FARLIG: En småskadd Ronaldo må sammen med Figo og de øvrige Real-stjernene levere mot Milan i kveld. Ellers er Champions League-eventyret fort over.