I TRØBBEL: Ole Gunnar Solskjær og hans Cardiff er i trøbbel. Til helga kommer en nøkkelkamp i nedrykksstriden, mot Fulham. Foto: AP Photo / Sang Tan / NTB Scanpix
I TRØBBEL: Ole Gunnar Solskjær og hans Cardiff er i trøbbel. Til helga kommer en nøkkelkamp i nedrykksstriden, mot Fulham. Foto: AP Photo / Sang Tan / NTB ScanpixVis mer

Hardt pressede Solskjær møtte klubbeier Tan etter tapet i går

Er i alvorlig poengnød.

Både Cardiff og Fulham kjemper for overlevelse i Premier League når lagene møtes i Wales lørdag. Cardiffs rekke av målløse kamper ble forlenget med 0-1-tapet for Tottenham søndag.

Laget har kun plukket fire poeng under Solskjærs ledelse. Han jakter sin annen Premier League-seier og trenger trolig poeng for å berge både lagets Premier League-tilværelse og sin egen jobb som manager.

Tross tapet kunne nordmannen trekke fram positive elementer fra bortekampen mot Tottenham.

- Vi så ut som et lag igjen. Et ordentlig lag som spiller for hverandre. Jeg synes vi påførte dem store problemer med kontringene våre, sa han.

Tan-støtte Solskjær avslørte at den omstridte klubbeieren Vincent Tan besøkte ham og laget for å gi noen oppmuntrende ord lørdag.

- Jeg traff ham i går kveld. Han er engasjert og støttende. Det (besøket) er første gang siden jeg kom hit, og jeg tror det var et bra tidspunkt. Vi satte alle pris på det, sa Solskjær søndag kveld, ifølge Wales Online.

Tan har flere ganger uttalt at han mener Solskjær er rett mann til å redde Cardiff fra nedrykk. Men det begynner å haste for laget som ligger bare ett poeng over jumboplassen i Premier League.

Samhold Lørdag står sisteplasserte Fulham på motsatt banehalvdel. London-klubben har ikke vunnet på åtte kamper og fikk lagkaptein Brede Hangeland skadd da det ble 1-3-tap hjemme for Chelsea lørdag.

For øyeblikket virker de øvrige lagene i bunnstriden bedre stilt enn Cardiff og Fulham, men Solskjær tror på bedring dersom hele klubben står samlet i serieinnspurten.

- Nøkkelen er at vi alle står sammen om det. Om du skal ut av dette (nedrykksstriden), handler det ikke om én prestasjon, men en sesong på ti kamper. Denne innspurten krever hver og én av oss, sa han.

Etter Fulham-kampen følger krevende oppgjør mot Everton (b) og Liverpool (h) for Solskjærs menn.

(NTB)

PÅ TRIBUNEN: Cardiff City-eier Vincent Tan var tilstede da det walisiske laget tapte mot Tottenham i London i går. Foto: REUTERS / Toby Melville / NTB Scanpix
PÅ TRIBUNEN: Cardiff City-eier Vincent Tan var tilstede da det walisiske laget tapte mot Tottenham i London i går. Foto: REUTERS / Toby Melville / NTB Scanpix Vis mer