- Hardt slag for England

MANCHESTER (Dagbladet): David Beckham ble skadet og ser ut til å miste VM. Ole Gunnar Solskjær kom inn for Becks, og brukte 90 sekunder på å score. Da spanjolene gikk opp til 1- 1 ble det nerver, men OLE MIO ordnet nok et mål.

United er dermed som eneste engelske laget videre i Champions League. De møter Liverpools tyske banemenn Bayer Leverkusen i semifinalen. Men midt i Solskjær-jubel over to mål og videre avansement var United-gjengen preget av Beckhams tåbrudd.

- Det er tungt og det sliter på stallen. David har vært en av våre beste denne sesongen, og dette er et hardt slag for Beckham, United og England.

- Og United har mange skader?

- Ja, Roy Keane er også ute og Ronny fikk en liten strekk. Det sliter sjølsagt på stallen, men heldigvis har vi mange bra spillere å ta av, sier Solskjær etter kampen som han startet på benken.

Han kom innpå etter snaue tjue minutter.

David Beckham ble stygt stemplet og måtte bæres av banen. Også mot Deportivo i forrige uke ble Beckham båret av.

I går kveld ble han kjørt direkte i ambulanse til sykehuset sammen med kona Victoria og sønnen Brooklyn. Her viste en røntgen at Englands landslagskaptein har brukket et lite bein i tåa, og han er ute i minst åtte uker.

Krise med tanke for VM som starter i slutten av mai. Sven Göran Eriksson hadde da også en meget bekymret svensk rynke i panna da han forlot Old Trafford.

- Veldig synd for Becks, sier Solskjær, som brukte 90 sekunder på å score Uniteds første mål etter at han kom innpå som superreserve. Igjen. Juan Veron vridde et frispark inn og Ole Gunnar møtte ved første stolpe.

Nå starter sesongen

- Egentlig ikke så mye å si om målene. Det første var kontrollert ved innsiden av foten.

- Ditt andre?

- Der var jeg mer heldig ettersom den gikk via keeperen, sier Solskjær, som kan takke en utsøkt yttersidepasning fra Juan Veron for at han laget sitt sjuende Champions League-mål denne sesongen, og 24 totalt.

- Det er gøy å score så mange i Champions League, men det er ikke så viktige med antall mål. Det viktigste er at vi vinner og går videre. Det er på mange måter nå sesongen virkelig begynner for oss, og vårt mål er å ha noen pokaler i mai måned, sier Solskjær.

Kjeft med et smil

Nils Johan Semb fra det norske landslaget var på Old Trafford for å ta en titt. Ronny Johnsen var god så lenge han spilte, men som så mange ganger tidligere måtte han gå ut med en skade. Denne gangen en strekk på baksiden av venstre lår.

Johnsen har spilt fast i det siste, og han spiller også for fornyet kontrakt med United, det spørs hvordan Ferguson ser på denne skaden.

- Ronny er nok ute for resten av sesongen, det samme er Roy Keane og David, men Paul Scholes er tilbake og alle som har kritisert Juan Veron må nå se at de tar feil. Han er en kreativ drivkraft på midten og så har vi to av verdens beste spisser, Ruud Van Nistelrooy og Ole Gunnar, sier manager Ferguson, mens Solskjær slår av en prat med Semb.

- Hva sa Semb, han kjeftet vel på deg?He, he, ja. Han mente jeg ikke var god nok da de scoret, men så har jeg aldri vært noen spesielt god høyreback heller, sier Solskjær med et dobbelt-goalsmil.

Fortjent tap

- Bayer Leverkusen i semifinalen?

- Så dem mot Liverpool, og jeg mener de vant fortjent etter to kamper. De spilte godt i en meget underholdende fotballkamp. De rundspilte Liverpool og vi får to meget vanskelige kamper, sier Solskjær.

Vi legger til at United vant kampen mer enn fortjent, at Deportivo fikk to mann utvist og at Ole Gunnar Solskjær nå har scoret 100 mål totalt siden han kom til Manchester fra den vestnorske spanskekysten: Viva Kristiansund. OBS: United-fansen benyttet sjølsagt anledningen til å synge så høyt at det hørtes nesten til Liverpool som ble slått ut av Champions League kvelden før... «Look here Merseyside»... var hymnen etterfulgt av en enkel spansk en: ADIOS!

100 MÅL FOR UNITED: Gutten med gullskoene scoret i går sitt 100. mål for Manchester United.