Hardt ut mot Real Madrid: - Er det ingen som er flaue?

Ingen spillere har erstattet Cristiano Ronaldo etter overgangen til Juventus. Det skaper reaksjoner.

HVEM TAR OPP ARVEN? Real Madrid-duoen Karim Benzema og Gareth Bale må finne nettmaskene nå som Cristiano Ronaldo er i Juventus. Foto: AP Photo /Francisco Seco / NTB Scanpix
HVEM TAR OPP ARVEN? Real Madrid-duoen Karim Benzema og Gareth Bale må finne nettmaskene nå som Cristiano Ronaldo er i Juventus. Foto: AP Photo /Francisco Seco / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

UEFA Super Cup: Real Madrid - Atlético Madrid 21.00 (Viasat 4)

10. juli kom meldingen som sjokkerte fotballverden: Superstjerne Cristiano Ronaldo forlater Real Madrid til fordel for Juventus.

Etter gigantovergangen ble det heftig spekulert i hvem som ville erstatte portugiseren i den spanske hovedstaden, men litt mer enn en måned seinere har det ikke kommet en erstatter inn portene på Santiago Bernabéu.

I kveld møtes de to Madrid-rivalene i UEFA Super Cup, en kamp mellom vinnerne av henholdsvis Champions League og Europa League. Kampen spilles på Lillekúla Stadion i Estland, med plass til 15 000 tilskuere.

Med sesongstarten på trappene er det store spørsmålet om Real Madrid klarer å fylle tomrommet etter Ronaldo, med angrepsspillerne som allerede er i klubben?

Fordel Atlético?

Noen vil nok hevde at Atlético Madrid for en gangs skyld mønstrer et like giftig angrep som Real Madrid på papiret, nå som Ronaldo glimrer med sitt fravær. Spissduoen Diego Costa og Antoine Griezmann er begge naturlige målscorere. I tillegg har klubben hentet den offensive duoen Thomas Lemar og Gelson Martins.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer