Hareide: - Jeg blir i RBK

Etter et langt møte med ledelsen i klubben i ettermiddag kom trener Åge Hareide ut og sa at han blir værende i Trøndelag.

Lokalavisa Adressa melder i ettermiddag at Hareide blir værende. Han skal ha vært i et langt møte med RBK-direktør Rune Bratseth og formann Knut Skoglund før han kom ut og møtte et ventende pressekorps.

- Jeg har aldri takket ja til jobben som landslagstrener, sier Hareide til Adressa. Han legger til at han tror han hadde fått forlate Lerkendal dersom han selv hadde ønsket dette. Det kommer også klart fram at han har hatt et konkret tilbud fra Norges Fotballforbund, og at han har vurdert tilbudet.

Beslutningen om å bli i RBK skal han ha tatt mandag, etter at han hadde fått svar på noen avklarende spørsmål fra RBK-ledelsen.

Forbanna på NFF

I Rosenborg-ledelsen slo det ned som en bombe at fotballforbundet hadde gitt Hareide et tilbud om å bli ny landslagstrener etter Nils-Johan Semb.

– Vi er forbannet, sier Rosenborg-direktør Nils Skutle overfor NRK, melder ANB.

Også sportsdirektør Rune Bratseth har hisset seg opp.

- Framgangsmåten er helt bak mål. Den er stikk i strid med hva vi er blitt oppfordret til å gjøre i slike situasjoner, svarer en tydelig irritert Rune Bratseth til NRK.

Norges fotballforbund ved president Per Ravn Omdal sendte i ettermiddag ut en pressemelding med kommentar til Åge Hareides nei.

- Dette tar vi til etterretning og vi jobber videre med de andre kandidatene vi har, sier Omdal.

- Alle spilleregler har vært fulgt i de kontakter som har vært og som pågår i forhold til denne prosessen, utdyper fotballpresidenten.

NFF tar fortsatt sikte på å ha en ny trener klar til 1. januar 2004.

JEG BLIR: Åge Hareide sier han takket nei til jobben allerede mandag.
<B>PRESSEN VENTET: Etter et langt møte med pressen, kom Åge Hareide med beksjeden: - Jeg blir.
<B>IKKE FORNØYD MED NFF: Sportsdirektør Rune Bratseth likte ikke at NFF gikk bak ryggen til RBK-ledelsen og tilbød Åge Hareide jobben som landslagstrener.