Hareide: - Jeg uttaler meg aldri om enkeltspillere

Landslagssjefen ville ikke prate om Opdals tabbemål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet.no) Det var en tydelig skuffet Åge Hareide som møtte pressen etter kampen.

Før kampen signaliserte landslagssjefen et offensivt tankegods, og Norge fikk det tidlige målet han ønsket. Men utover en Riise-corner som ble klarert på streken, så Norge aldri spesielt farlige ut framover etter målet.

- Vi fikk aldri lagt stort press på Tyrkia, innleggskvaliten var ikke god og vi klarte ikke å få overganger, medga Hareide etter kampen.

Avhengig av hjelp

Istedet tok Tyrkia initiativet, og utliknet etter en gavepakke fra keeper Håkon Opdal. Og da Nihat fikk skutt upresset fra 18 meter etter timen var det kroken på døra. Nå er Norge avhengig av bosnisk hjelp på onsdag.

- Jeg synes vi hadde bra kontroll fram til 1-1. I andre omgang ble vi jagende mye imellom, og de klarte å få kampen inn i det sporet vi hadde ønsket å ha, sa en skuffet landslagssjef.

- Vi fikk ikke opp energien vi har hatt tidligere på hjemmebane. Vi ble stressa, selv om vi var kompakte i begge ender fram til utlikningen, sier han. 

Taus om tabben

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer