<strong>ÅGE VILLE VURDERT SVERIGE:</strong> Malmö-trener Åge Hareide avviser ikke å bli svensk landslagstrener om det svenske fotballforbundet ønsker å erstatte Erik Hamren. Foto: HILLERGREN ANDREAS  / Aftonbladet / IBL Bildbyrå / NTB Scanpix

* * * EXPRESSEN OUT * * *

AFTONBLADET / 7560
ÅGE VILLE VURDERT SVERIGE: Malmö-trener Åge Hareide avviser ikke å bli svensk landslagstrener om det svenske fotballforbundet ønsker å erstatte Erik Hamren. Foto: HILLERGREN ANDREAS / Aftonbladet / IBL Bildbyrå / NTB Scanpix * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 7560 Vis mer

Hareide åpner for å lede det svenske landslaget

- Jeg skulle ha satt meg ned og vurderte det uansett om hvilket land det var som stilte meg det spørsmålet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Malmö-trener Åge Hareide avviser ikke å bli svensk landslagstrener om det svenske fotballforbundet ønsker å erstatte Erik Hamren.

Den norske treneren har hatt stor suksess med Malmö. I fjor forsvarte Malmö seriegullet og kvalifiserte seg til mesterligaen. I vinter mistet de nesten hele laget, men likevel ble det på nytt gruppespill i Europas gjeveste turnering.

Samtidig sliter det svenske landslaget i EM-kvalifiseringen. Med to kamper igjen ender svenskene trolig på tredjeplass i gruppa etter tap mot Østerrike og Russland i oktober.

Det har fått flere til å tro at Hamren sitter utrygt i sjefsstolen, og eksperter har lansert Hareide som en aktuell kandidat til å ta over. Nordmannen innrømmer at han har lekt med tanken.

- Det ville vært en ære å bli spurt. Jeg skulle ha satt meg ned og vurderte det uansett om hvilket land det var som stilte meg det spørsmålet, sa Hareide til Sydsvenskan.

Forrige uke ble han også lansert som kandidat til det danske landslaget. Morten Olsen gir seg etter EM i 2016.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer