PÅ VIPPEN: Nicklas Bendtner kan likevel få sjansen til å vise seg fram for landslagssjef Åge Hareide. Foto: Jens Nørgaard Larsen/NTB Scanpix
PÅ VIPPEN: Nicklas Bendtner kan likevel få sjansen til å vise seg fram for landslagssjef Åge Hareide. Foto: Jens Nørgaard Larsen/NTB ScanpixVis mer

Hareide åpner for å ta ut Bendtner likevel

- Kan godt være.

Åge Hareide kan likevel komme til å ta ut Tyskland-proffen Nicklas Bendtner til det danske landslagets treningsleir i Japan.

Det bekrefter den danske landslagssjefen overfor med storavisen Ekstra Bladet, ifølge nettstedet bold.dk.

Nylig signaliserte Hareide at Bendtner ikke er aktuell for spill på landslaget så lenge han ikke får spilletid i tyske Wolfsburg. Det samme gjelder Nicolai Boilesen, som sliter med tilliten i Ajax.

Nå åpner landslagssjefen for å snu på flisa.

- Det kan godt være at vi velger å kalle inn Nicklas Bendtner og Nicolai Boilesen for å se nærmere på dem. På en treningsleir har vi større muligheter for å snakke med dem og høre hva statusen på fotballkarrieren er, siger Hareide til Ekstra Bladet.

Han understreker at det viktigste ikke er det som skal skje i Japan. Starten på VM-kvalifiseringen til høsten er Hareides første store mål.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.