Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hareide åpner for å ta ut Bendtner likevel

- Kan godt være.

PÅ VIPPEN: Nicklas Bendtner kan likevel få sjansen til å vise seg fram for landslagssjef Åge Hareide. Foto: Jens Nørgaard Larsen/NTB Scanpix
PÅ VIPPEN: Nicklas Bendtner kan likevel få sjansen til å vise seg fram for landslagssjef Åge Hareide. Foto: Jens Nørgaard Larsen/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Åge Hareide kan likevel komme til å ta ut Tyskland-proffen Nicklas Bendtner til det danske landslagets treningsleir i Japan.

Det bekrefter den danske landslagssjefen overfor med storavisen Ekstra Bladet, ifølge nettstedet bold.dk.

Nylig signaliserte Hareide at Bendtner ikke er aktuell for spill på landslaget så lenge han ikke får spilletid i tyske Wolfsburg. Det samme gjelder Nicolai Boilesen, som sliter med tilliten i Ajax.

Nå åpner landslagssjefen for å snu på flisa.

- Det kan godt være at vi velger å kalle inn Nicklas Bendtner og Nicolai Boilesen for å se nærmere på dem. På en treningsleir har vi større muligheter for å snakke med dem og høre hva statusen på fotballkarrieren er, siger Hareide til Ekstra Bladet.

Han understreker at det viktigste ikke er det som skal skje i Japan. Starten på VM-kvalifiseringen til høsten er Hareides første store mål.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart