Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hareide bekymret for Johnsen

Skal prate med RBK-trener.

(Dagbladet.no): Lars Hirschfeldt ble utropt til RBKs førstekeeper før sesongstart. Siden har Norge-keeper Espen Johnsen slitt benken.

Det gjør landslagsjef Åge Hareide bekymret.

- Jeg kommer til å ta en prat med Per-Mathias Høgmo og Jørn Jamtfall i forkant av uttaket til kampene mot Paraguay og Sør-Korea. Situasjonen rundt Espen bekymrer meg, men den trenger ikke nødvendigvis bety noe på kort sikt, sier Åge Hareide til Adresseavisen.

Johnsen er Hareides andrevalg på landslaget, bak Thomas Myhre. Charlton-keeperen ble nylig benket, dermed er landslagets to keepere for øyeblikket begge reserver.

Hareide vil ikke oppfordre Johnsen til å bytte klubb i jakten på spill, men synes samtidig at 2. divisjonsspill er feil for en landslagskeeper.

• Din kommentar: Klarer Johnsen å spille seg inn på RBK igjen?

GAMLESJEFEN I RBK: Åge Hareide kjenner Espen Johnsen godt fra tida som trener i Rosenborg. Landslagssjefen liker ikke at sørlendingen er benket på Lerkendal.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media