Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hareide ble dyr for Viking

- Vi er nødt til å satse nå.

TIL STAVANGER: Tidligere landslagssjef Åge Hareide forhandlet med Viking mens han var på sydenferie. I dag blir han trolig presentert som ny Viking-trener. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
TIL STAVANGER: Tidligere landslagssjef Åge Hareide forhandlet med Viking mens han var på sydenferie. I dag blir han trolig presentert som ny Viking-trener. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

|||Viking-styreleder Ole Rugland innrømmer at klubben måtte strekke seg langt i forhandlingene med Åge Hareide.

- Skal Viking fortsatt ha mål om å være en toppklubb, måtte vi ha en topp trener. Og gode trenere koster penger. Vi visste at Hareide var en høyt gasjert trener da vi inngikk dialog med ham, sier Rugland til Stavanger Aftenblad.

- Det har handlet om å gi og ta i forhandlingene, legger han til.

Hareide blir etter all sannsynlighet presentert som Viking-trener tirsdag. Han er for tiden på ferie på Gran Canaria og ønsket ikke å kommentere Viking-jobben overfor NTB mandag kveld.

Rugland mener Viking holder seg innenfor forsvarlige rammer, men legger ikke skjul på at klubben merker presset.

- Når vi velger å bruke mye penger på en god trener, vil det forhåpentligvis gi gode resultater som igjen vil føre til inntekter. Vi er nødt til å satse nå. Mer enn noen gang, sier styrelederen.

- Men samtidig som det satses, har vi en anstrengt økonomi å ta hensyn til. Det gjelder å holde tunga rett i munnen. Vi må treffe med virkemidlene, sier han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media