Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hareide blir fotball-rådgiver

Avgåtte Molde-trener Åge Hareide satser på en framtid som tv-kommentator og fotball-rådgiver. Han vil bygge opp sitt eget rådgivingsselskap for norske fotballspillere i England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hareide kjenner det engelske miljøet fra sin tid som proffspiller i Manchester City og Norwich, han har gode kontakter både i Norge og England, han kan fotball og som tidligere bankmann og revisor har han også god greie på fornuftige pengeplasseringer.

- Behovet for en rådgivingstjeneste som er annerledes enn den tradisjonelle spilleragent-rollen, er åpenbar, sier Hareide til NTB.

Også Røkke

I morges satt Åge Hareide, kledd i mørk dress, rødt slips og blankpussede sko og ventet på flyet til Oslo. Hvem han skulle møte ville han si svært lite om, men midt under intervjuet med NTB, ringte Kjell Inge Røkke.

Hareide avviser likevel at han skal inn i en rolle i Røkke/Gjelstens selskap Wyndmore, som eier Wimbledon og Molde FK:

- Kjell Inge har stilt opp for meg mange ganger når det har røynet på. Det er en person det går an å snakke med. Jeg samarbeider gjerne med Røkke og Gjelsten, men det er ingen konkrete planer om dette nå, sier Åge Hareide.

Fortsatt Molde

Han understreker at han har både tid og anledning til å realisere planene sine. TV3 har gitt ham utvidede muligheter som kommentator i forbindelse med mesterligaen og italiensk fotball.

Åge Hareide skal fortsatt bo i Molde, selv om arbeidsplassen i stor grad blir Oslo, Italia og England. Han akter å bygge opp et annerledes og noe mer anonymt liv i lokalmiljøet.

NTB

Hele Norges coronakart