<strong>BLIR MANAGER:</strong> Viking gjør endringer i organiseringen av det sportslige apparatet. Åge Hareide blir manager, det kommer ingen ny sportsdirektør og en ny trener ansettes. Foto: Tommy Ellingsen / Scanpix
BLIR MANAGER: Viking gjør endringer i organiseringen av det sportslige apparatet. Åge Hareide blir manager, det kommer ingen ny sportsdirektør og en ny trener ansettes. Foto: Tommy Ellingsen / Scanpix Vis mer

Hareide blir Viking-manager

Overtar deler av Østenstads oppgaver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Viking gjør endringer i organiseringen av det sportslige apparatet. Åge Hareide blir manager, det kommer ingen ny sportsdirektør og en ny trener ansettes.

Stavanger Aftenblad skriver at ledelsen i Viking har jobbet med å finne en ny organisasjonsmodell etter at Egil Østenstad sa opp jobben som sportsdirektør.

Stillingen hans blir ikke erstattet, men klubbdirektør Bjarne Berntsen, utviklingssjef Kjell Inge Olsen og Åge Hareide skal dele oppgavene som Østenstad har hatt.

Hareide blir manager og får det overordnede ansvaret for både det sportslige og spillerlogistikken.

- Jeg ønsker egentlig ikke å si så mye om denne prosessen før alle brikkene er på plass, men det handler om å dele ansvaret og den jobben Egil Østenstad har hatt, sier Hareide til Stavanger Aftenblad.

Endringene åpner for en ny stilling i klubben, og ifølge avisen planlegges det å bruke midlene på en ny trener som skal inn i apparatet under Hareide.

Prosessen med en ny organisasjonsmodell ventes å være ferdig i løpet av noen uker. Den skal da tas opp i styret.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer