Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hareide er frekk

Stabæk-fansen slår tilbake mot RBK-trener Åge Hareide.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg-treneren freste voldsomt etter kveldskampen i går. Han mente RBK-benken ble sjikanert på det groveste av hjemmefansen på Nadderud.

- Det var mest kjønnsord. Det var skikkelig lavmål. Ord som gikk direkte på personer og deres utseende, sa Hareide til Dagbladet i går kveld.

Stabæk Support-talsmann Richard Jansen gikk i gjennom kampen på video i natt. Han forstår ingenting av Hareides anklager.

- Ikke ropt kjønnsord

- Vi mener det ikke ble ropt kjønnsord på Nadderud. Hareide er frekk som kommer med slike påstander uten å si hvem eller hva som ble sagt, sier Jansen til Dagbladet.no.

Supporterlederen antyder at at Hareide har en skjult agenda etter at seriemestrene måtte nøye seg med 2-2 mot Stabæk.

- Vi skjønner ikke hva Hareide snakker om. Dette er RBK-arroganse. Men han har oppnådd det han ville, å få fokus bort fra selve kampen, sier Jansen.

Stabæk-supporteren mener det stort sett var familier som satt der Hareide skal ha hørt de verste kraftsalvene.

- Det er en urimelig påstand fra Hareide. På videoen av kampen høres vi veldig godt syngende. Det var ikke ett kjønnsord. Jeg tviler sterkt på at Hareide hørte det. Det er ganske ille at han skaper trøbbel for oss og for Stabæk, sier Jansen.

Vil kaste ut fans

Heller ikke Stabæk-formann Erik Loe oppfattet kraftsalvene Hareide refererte til i går. Han tror kanskje det var Stabæk-fans utenfor supporterklubben som hetset Rosenborg.

- Vi er nødt til å ta Åge Hareide på alvor når han forteller oss slik, sier Loe og forteller at fans som skriker ukvemsord heretter vil blir kastet ut av stadion.

- Dette var overraskende og beklagende. Det har ikke skjedd tidligere. Hvis dette blir repetert, og Nadderud oppfattes som en drittarena, må vi gjøre noe.

Rosenborg-trener Hareide står på sitt når Dagbladet.no forteller ham om Stabæk-fansens protester i ettermiddag.

- Jeg har ører i hodet, og vet hva jeg hører. Det er sjelden jeg reagerer på slikt. Jeg ga klar beskjed til Stabæk-ledelsen, jeg har aldri opplevd det så ille på noen stadion, sier Hareide til Dagbladet.no.

GA BESKJED: RBK-trener Åge Hareide ga Stabæk-formann Erik Loe klar beskjed hva han synes om hjemmefansens oppførsel under kampen i går. Foto: Arnt E. Folvik