ROMSLIGE RAMMER: Åge Hareide, som går inn i en managerrolle i Viking neste sesong, får ti millioner kroner til å forsterke laget slik at stavangerklubben kan kjempe i toppen. Foto: Tommy Ellingsen / Scanpix
ROMSLIGE RAMMER: Åge Hareide, som går inn i en managerrolle i Viking neste sesong, får ti millioner kroner til å forsterke laget slik at stavangerklubben kan kjempe i toppen. Foto: Tommy Ellingsen / ScanpixVis mer

Hareide får 10 millioner til spillerkjøp

- Må sørge for at vi har et lag som kan kjempe i toppen, sier Viking-direktør.

Viking-manager Åge Hareide får handle nye spillere for 10 millioner kroner neste sesong.

De endelige budsjettrammene for 2012 ble vedtatt på et styremøte i klubben forrige uke. De 10 millionene skal dekke kostnadene ved overgangssum og eventuelle signeringsbeløp, skriver Stavanger Aftenblad. Rammene forutsetter også at noen spillere forlater klubben i løpet av overgangsvinduet.

Administrerende direktør Bjarne Berntsen vil ikke kommentere detaljene rundt budsjettrammene for neste år, men sier klubben ser på nye spillere.

- Vi må også sørge for at vi har et lag som kan kjempe i toppen. Derfor er det riktig og nødvendig å investere i troppen, sier Berntsen til Stavanger Aftenblad.

Åge Hareide har tidligere sagt at han ønsker seg en bakromsspiss og en fysisk sterk spiller i ankerrollen på midtbanen.

(NTB)