Hareide får neppe forlenget Helsingborg-kontrakt

- Skal ikke stenge noen dør, sier styreleder.

TRENER I SVERIGE: Åge Hareide har gjort mye bra i svenske Helsingborg, men det er usikkert om han får fortsette etter sesongen.


Foto: BJÖRN LINDGREN / NTB scanpix
TRENER I SVERIGE: Åge Hareide har gjort mye bra i svenske Helsingborg, men det er usikkert om han får fortsette etter sesongen. Foto: BJÖRN LINDGREN / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Åge Hareides inntreden i Helsingborg har gitt umiddelbare resultater, men treneren får neppe bli lenger enn ut sesongen hos den svenske tittelforsvareren.

Den tidligere landslagssjefen gjorde Helsingborg-comeback da han overtok for Conny Karlsson i sommer. Hareide skrev under på en korttidskontrakt som gjelder ut sesongen - og alt tyder på at det blir med det, skriver ANB.

Helsingborg er inne i en omfattende prosess for å bygge et lag for framtiden. Styreleder Claes Ohlsson mer enn antyder at klubben ser etter en ny person i trenerrollen de kommende årene.

- Fra og med nå må vi se flere år framover. Jeg kommer til å kreve at neste trener i HIF forstår vår strategi og tenkemåte, sier Ohlsson til Helsingborg Dagblad.

Hareide har tidligere gjort suksess i den svenske klubben og vant blant annet seriegull i 1999. Men han er fortsatt en kortsiktig løsning. Noe han selv beskrev som «perfekt» da han tok jobben.

Det mener også Ohlsson, men samtidig sier han at døren ikke er helt lukket for Hareide.

- Vi skrev en kort kontrakt med Åge for å ha handlefrihet. Men jeg skal ikke stenge noen dør. Hareide har så langt tilført oss veldig mye. Hvordan han selv stiller seg og hvordan hans profil passer oss, må vi eventuelt vurdere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer