Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hareide fikk tilbud fra britisk klubb

Feil å forlate Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Landslagsjef Åge Hareide har nylig fått to konkrete trenertilbud. Ett kom fra en britisk klubb. En god klubb i middelhavsområdet var avsender på det andre, skriver VG.

53-åringen sier til avisa at henvendelsene var fristende, men at han synes det blir feil å forlate landslaget midt i en EM-kvalifisering.

I tillegg har Hareide avskjeden med Rosenborg i 2003 ferskt i minne, og det bruddet kostet mye.

Hareide har trent Molde, Helsingborg, Brøndby og Rosenborg med hell, og vet at treneraksjene hans vil stige ytterligere dersom han klarer å få Norge til EM-sluttspillet.

Norge har bare kommet dit én gang før, under Nils Johan Semb i 2000.

- Når du har vunnet en del som trener, så blir folk oppmerksomme på deg. Og sånn er det med noen av seirerne våre med landslaget også. Et EM-sluttspill kan selvsagt gjøre meg mer attraktiv på markedet, sier Hareide til avisa.

Norge og Hareide klarte ikke å kvalifisere seg til VM-sluttspillet i Tyskland i sommer.

• Din kommentar: Hvor viktig er det for Norge å beholde Hareide som landslagssjef?

LYKKELIGE ØYEBLIKK: Åge Hareides trenerstjerne er stigende etter to strake EM-kvalikseirer, her etter 2-0 hjemme mot Moldova. Lørdag venter Hellas på bortebane. Foto: Scanpix
LYKKELIGE ØYEBLIKK: Åge Hareides trenerstjerne er stigende etter to strake EM-kvalikseirer, her etter 2-0 hjemme mot Moldova. Lørdag venter Hellas på bortebane. Foto: Scanpix Vis mer