Hareide fnyser av påstander om at Malmø hadde flaks

- Hva? Om vi var heldige?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MALMØ (Dagbladet): - Jeg er fast ansatt - jeg blir her så lenge jeg vil, sier Åge Hareide til Dagbladet. Og etter festen og den enorme utbetalinga mot Celtic kan det bli veldig lenge.

Om han føler det er riktig.

- Akkurat nå er Malmø Skandinavias beste fotballag og den største klubben målt i penger. Det gir oss ikke bare muligheter. Det gir oss en enorm frihet. Og midt oppe i alt dette må man huske på at det bare er tre spillere igjen fra i fjor, hvilket betyr at vi har et helt nytt lag.

- Det har egentlig ikke satt seg.

- Det er derfor vi har hatt litt problemer i ligaen.

De frekkeste ville ha det til at 1-1 scoringen Celtic fikk underkjent rett før pause kunne ødelagt kvelden for Malmø. Det ville ikke Åge Hareide ha noe av.

- Hva? Om vi var heldige? Nei, vi burde vunnet 4-0 i forhold til de sjansene vi skapte. Og selv om Celtic hadde fått det målet godkjent så scoret vi fortsatt to mål.

- Det betyr at vi hadde vunnet 2-1 uansett, sier Hareide.

Malmøs norske trener sier han lever for slike kamper som denne. Og du ser det på han. Åge Hareide var nemlig ikke nedpå spillerbenken et eneste øyeblikk i løpet av kampen. Og jakka kastet han allerede etter to minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.