MOT PSG: Åge Hareide og Malmö møter i morgen Paris Saint-Germain i sin første kamp i Champions League-gruppespillet.
Foto Björn Lindgren / TT
MOT PSG: Åge Hareide og Malmö møter i morgen Paris Saint-Germain i sin første kamp i Champions League-gruppespillet. Foto Björn Lindgren / TTVis mer

Hareide foran PSG-møtet: - Har ingenting å si om Zlatan spiller eller ikke

Usikkerhet rundt ryggskade.

(Dagbladet): Svenskene var i ekstase da det ble klart at Åge Hareides Malmö møter Paris Saint-Germain i Champions League-gruppespillet.

Med det vender nemlig Zlatan Ibrahimovic tilbake og møter sin barndomsklubb.

- Det kommer til å bli som et statsbesøk når Zlatan kommer til Malmö, sa Expressen-kommentator Robert Börjesson.

Første oppgjør mellom de to i gruppespillet er i morgen, på Parc des Princes i Paris. Men foran kampen har det vært stor usikkerhet rundt Ibrahimovic, som sliter med en ryggskade. Mandag kveld ble det klart at Sveriges store fotballstjerne er tatt ut i troppen.

- Ingen forskjell Men Hareide mener det ikke utgjør noen stor forskjell for Malmö om Zlatan spiller eller ikke.

- Ingenting. Vi har ikke snakket spesielt om Zlatan, det er PSG vi tar hensyn til. Det er kult at han spiller nå, men det blir nok enda mer trøkk i Malmö. Men de har stjerner i alle posisjoner, like mange som på himmelen. Vi må snakke om laget vårt og våre styrker, sier Åge Hareide på pressekonferansen i kveld.

Også Marcus Rosenberg mener det i det store og hele er et godt lag som er satt sammen av stjernespillere.

- Han er deres beste spiller og har vært helt fantastisk siden han kom. Men som Åge sier, de er verdensstjerner alle sammen. Vi har diskutert hvilke styrker og svakheter de har.

Videre sier Hareide dette om kampen:

- Det er viktig å tørre å holde på ballen og tro at vi kan. Jeg vet at vi tør å spille og det er veldig viktig. Gir vi bort ballen ofte blir vi uorganiserte.

- Bedre og bedre Mandag kveld ble det altså klart at Zlatan Ibrahimovic er med i troppen foran morgendagens kamp.

- Han trente i går. Han tenkte mer på skaden og smertene enn det å spille mot Malmö. Men det er klart at han helst spiller mot sin gamle klubb. Mest av alt vil Zlatan score mål. Skaden gjør vondt, men den er ikke farlig og det går bedre og bedre, sa manager Laurent Blanc på formiddagens pressekonferanse.