Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hareide har kommet med motkrav til Viking

Örgryte har likevel ikke gitt opp håpet.

HVOR SKAL HAN? Åge Hareide er arbeidsløs for øyeblikket etter å ha trent svenske Örgryte i høst. I dag er han i forhandlinger med Viking. Foto: Pernilla Wahlman / Scanpix
HVOR SKAL HAN? Åge Hareide er arbeidsløs for øyeblikket etter å ha trent svenske Örgryte i høst. I dag er han i forhandlinger med Viking. Foto: Pernilla Wahlman / Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet): Viking ga onsdag kveld et kontraktstilbud til Åge Hareide. I går kom han med sine innvendinger som han ville diskutere nærmere og i dag fortsetter forhandlingene.

- De hadde sine egne synspunkter på et par ting i kontrakten. Det var som forventet, sier sportsdirektør Egil Østenstad til Aftenbladet.

Örgryte fortsatt med
Han håper å komme til enighet med den tidligere landslagstreneren.

- Norgren sier at de ønsker å se om de kan bli enige med Viking. Det er et godt utgangspunkt. Men det kan fort bli flere runder fram og tilbake. Også lørdag og søndag. Derfor er det vanskelig å si noe om når vi evenutelt kan være i mål, understreker Østenstad.

Han sier til avisa at han tror og håper de vil lykkes, men at ingenting er sikkert før en kontrakt er signert.

Hareide ble trener for den svenske klubben Örgryte i sommer, men klarte ikke forhindre nedrykk fra Allsvenskan.

For et par uker siden ble det klart at Hareide vraket klubbens tilbud om en ny kontrakt. I dag melder imidlertid Göteborgs-Posten at klubben ikke har gitt opp nordmannen.

- Vi er fortsatt klar for å holde døren åpen, sier sportssjef Dick Last.
 
Flere er interessert

I går dukket det opp bloggrykter om at 56-åringen også er aktuell for New York Bulls, men Hareide avviste at han har fått noe tilbud.

Hareides agent Lennart Norgren sa til Dagbladet i går at treneren bare vurderer Viking - inntil videre.

- Akkurat nå prøver vi å komme til enighet med Viking. Men det finnes en rekke andre interesserte klubber, uten at jeg vil nevne navn på dem, sier Fifa-agent Norgren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media