Hareide i strupen på egne supportere

- Dumme fans.

VIL HA SLUTT PÅ FANSENS IDIOTI: Midt i gledesrusen over endelig å kvalifisere seg til Champions League med Malmø rettet Hareide en pekefinger mot de av supporterne som fikk kampen mot Salzburg stoppet i går. - Vi kan ikke spille Champions League på denne måten, sa han til Expressen.Foto: BJÖRN LINDGREN / TT / NTB scanpix
VIL HA SLUTT PÅ FANSENS IDIOTI: Midt i gledesrusen over endelig å kvalifisere seg til Champions League med Malmø rettet Hareide en pekefinger mot de av supporterne som fikk kampen mot Salzburg stoppet i går. - Vi kan ikke spille Champions League på denne måten, sa han til Expressen.Foto: BJÖRN LINDGREN / TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Til tross for at både Malmø og resten av Sverige gikk bananas av Hareides Champions League-avansement, var ikke alt rosenrødt for den norske treneren etter kampen.

På grunn av egne supporteres idioti under kampen.

I begynnelsen av andreomgang, på stillingen 2-0 til Malmø, tente deler av hjemmefansen bak Salzburg-målet opp bengalske lys på stadion. Etter kort tid hadde de røyklagt såpass mye av banen at dommeren valgte å stoppe spillet.

Bare tilsnakk fra Malmøs keeper Robin Olsen, som hadde løpt over hele banen for å si ifra, fikk fansen til å slukke flammene, skriver den svenske avisa Expressen.

Hareide selv var i harnisk etter kampen. Nordmannen tok til orde for å kaste ut dem som fyrer opp bengalske lys på stadion.

- De skjønner ikke hvor mye de ødelegger for oss. De tror det er kult å se på de der lysende greiene, men det er det ikke. Det er noe dritt, sier Hareide til Expressen, og utdyper:

- De bryter opp kampen for oss, og så blir vi kalde. Våre dumme fans gir dem en sjanse til å omgruppere seg og komme tilbake i kampen, det synes jeg ikke er bra. De må slutte, og vi må få dem ut, fastslår han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer