Hareide i strupen på Flod og Liverød

- Hva har de gjort for norsk fotball? Ingenting!

(Dagbladet.no): John Carews agent Per A. Flod og Schalke-speider Terje Liverød har vært blant de mest kritiske røstene i den siste tidas debatt om nivået i norsk fotball.

- Hva har de gjort for norsk fotball? Ingenting, absolutt ingenting! sier landslagssjef Åge Hareide til Aftenposten.

Hareide lar seg provosere på vegne av klubbene. Under gårsdagens pressekonferanse i etterkant av landslagsuttaket, nesten uansett hva han ble spurt om, penset Hareide flere ganger inn på at kritikken mot norsk fotball var overdrevet og urettferdig.

Ordbruken er imidlertid enda krassere og personlig i intervjuet med Aftenposten:

- Det er ingen som bryr seg om hva en advokat fra Oslo mener om norsk fotball. Og Liverød, han kan holde seg til tekstilbransjen. Det er det som er hovedgesjeften hans.

Terje Liverød reagerer med latter konfrontert med Hareides kraftsalve.

- Jeg tror at dersom Åge tenker seg om, så skjønner han at det var dumt sagt. Nivået er så lavt at det er nesten ikke verdt å kommentere, sier han.

Per A. Flod mener han har sagt det samme andre som flere annerkjente personligheter innen fotballen.

REFSER AGENTENE: Åge Hareide går hardt verbalt til verks mot Terje Liverød (t.v.) og Per A. Flod (t.h.). Hareide sier han ikke tar kritikken deres av norsk fotball seriøst. Foto: Dagbladet
REFSER AGENTENE: Åge Hareide går hardt verbalt til verks mot Terje Liverød (t.v.) og Per A. Flod (t.h.). Hareide sier han ikke tar kritikken deres av norsk fotball seriøst. Foto: Dagbladet Vis mer

- Etter at jeg var ute med mine synspunkter, har flere andre sagt det samme. Jeg nevner: Nils Arne Eggen, Tor Thodesen, Bengt Eriksen, Bjørn Hansen og mange flere. Kritiserer Åge meg, lukker han også øynene for disse, sier Flod.