Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hareide kåret til årets trener i Allsvenskan

Malmö FF stakk av med fem priser.

ÅRETS TRENER: Åge Hareide har ledet Malmö til seriegull og gruppespillet i Champions League. Det fikk han prisen for årets trener i Allsvenskan for.
Foto: Anders Wiklund / TT / NTB scanpix
ÅRETS TRENER: Åge Hareide har ledet Malmö til seriegull og gruppespillet i Champions League. Det fikk han prisen for årets trener i Allsvenskan for. Foto: Anders Wiklund / TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Malmö FF stakk av med hele fem priser da svensk fotball kåret seg selv torsdag. Åge Hareide ble kåret til årets trener i Allsvenskan.

Hareide har ledet MFF til seriegull. I tillegg kvalifiserte sørsvenskene seg til gruppespillet i mesterligaen, hvor de kjemper om avansement til cupspillet.

- Prisen går til kollektivet Malmö, til byen, til fansen, mine kolleger og selvklart mine spillere. Dette er en pris vi deler alle sammen, sier Hareide til Sydsvenska Dagbladet.

I tillegg gikk MFF-spillerne Robin Olsen (årets keeper), Emil Forsberg (årets midtbanespiller) og Markus Rosenberg (årets angriper) til topps. Rosenberg ble også tildelt Allsvenskans stora pris.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!