Hareide ler av BT

Mandag skrev danske B.T. at Åge Hareide får sparken i Brøndby. Tirsdag hevder samme avis at Hareide selv vurderer å gå.

«Åge Hareide får ikke sparken av Brøndbys styre. I stedet vurderer den 47 år gamle nordmannen, ifølge opplysninger B.T. har fått tak i, selv å si opp sin stilling ett år før kontrakten hans går ut», skriver avisa. Samtidig lanseres Peter Schmeichel som en mulig arvtaker.

Åge Hareide ler av den danske avisas helomvending.

- Dette begynner å bli tragikomisk. Avisa ror nå med begge armene. Min stilling har aldri vært tema, sier Hareide til VG.

Mandag våknet Brøndby-treneren til sjokkoverskrift i den danske tabloidavisa. B.T. fortalte at de hadde sikre kilder i Brøndby som sa at Åge Hareide var på vei ut.

Hareide føler seg hetset av avisa. I tillegg til avisoppslagene er Hareide blitt møtt av massiv kritikk av deler av Brøndby-fansen.

- De skal få stå til rette for det de skriver, sa Hareide til Dagbladet.no i går. Han utelukker ikke at et søksmål kan bli aktuelt.

B.T. siterer tirsdag en «pålitelig kilde» med kontakter i Brøndbys styre.

- Hareide var svært nær ved å si opp etter hjemmetapet mot Lyngby 21. mai. Etter søndagens fryktelige innsats og elendige defensive taktikk i Parken, vil det overraske veldig om ikke Hareide vurderer sin framtid i Brøndby, sier kilden til avisa.

(NTB/Dagbladet.no)