Hareide ler av BT

Mandag skrev danske B.T. at Åge Hareide får sparken i Brøndby. Tirsdag hevder samme avis at Hareide selv vurderer å gå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Åge Hareide får ikke sparken av Brøndbys styre. I stedet vurderer den 47 år gamle nordmannen, ifølge opplysninger B.T. har fått tak i, selv å si opp sin stilling ett år før kontrakten hans går ut», skriver avisa. Samtidig lanseres Peter Schmeichel som en mulig arvtaker.

Åge Hareide ler av den danske avisas helomvending.

- Dette begynner å bli tragikomisk. Avisa ror nå med begge armene. Min stilling har aldri vært tema, sier Hareide til VG.

Mandag våknet Brøndby-treneren til sjokkoverskrift i den danske tabloidavisa. B.T. fortalte at de hadde sikre kilder i Brøndby som sa at Åge Hareide var på vei ut.

Hareide føler seg hetset av avisa. I tillegg til avisoppslagene er Hareide blitt møtt av massiv kritikk av deler av Brøndby-fansen.

- De skal få stå til rette for det de skriver, sa Hareide til Dagbladet.no i går. Han utelukker ikke at et søksmål kan bli aktuelt.

B.T. siterer tirsdag en «pålitelig kilde» med kontakter i Brøndbys styre.

- Hareide var svært nær ved å si opp etter hjemmetapet mot Lyngby 21. mai. Etter søndagens fryktelige innsats og elendige defensive taktikk i Parken, vil det overraske veldig om ikke Hareide vurderer sin framtid i Brøndby, sier kilden til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer