Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hareide lover avansement

RBK-treneren lover trønderne europacupspill til høsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

RBK-treneren var på tribunen da Rosenborg kvalik-mostander i Champions League Bate Borisov (Hviterussland) vant 1-0 over irske Bohemians i 1. kvalifiseringsrunde til Champions League i går kveld.

- Holder vi vanlig nivå, skal vi slå begge disse lagene. Jeg ble ikke imponert av det jeg så. Det var en litt kjedelig kamp. Spillet foregikk mest på midtbanen, og sjansene kom utelukkende på dødballer, sier Åge Hareide til Adresseavisen.

RBK-treneren føler han fikk godt utbytte av Minsk-turen.

- Jeg har fått et godt inntrykk av hvordan lagene er organisert og hvilke type spillere de har. Det er god informasjon når vi møter dem. I tillegg har jeg sett på mulige hoteller vi kan bruke dersom det blir tur til Hviterussland, sier Hareide.

Dersom Rosenborg tar seg videre til 2. kvalik-runde, er de sikret europacupspill til høsten. Spørsmålet er om det blir i Champions League eller UEFA-cupen. Skal Rosenborg gå til Champions League, må de slå ut nok en motstander. Med lag som Lazio, Deportivo La Coruna, Borussia Dortmund, Ajax og Chelsea i trekningen, er det ikke noen enkel oppgave.