Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hareide nominert til årets leder i den svenske idrettsgallaen

- Smigrende.

NOMINERT TIL IDROTTSGALAN: Åge Hareides suksess med Malmö gjør at han er én av fire nominerte til prisen som årets leder på den svensken idrettsgallaen.
Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix
NOMINERT TIL IDROTTSGALAN: Åge Hareides suksess med Malmö gjør at han er én av fire nominerte til prisen som årets leder på den svensken idrettsgallaen. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix Vis mer

Åge Hareides suksess med Malmö gjør at han er én av fire nominerte til prisen som årets leder på den svensken idrettsgallaen.

Prisutdelingen skjer 19. januar. Der er Hareide trolig en av favorittene til å stikke av med en pris.

Nordmannen, som har ført Malmö til svensk seriegull og spill i mesterligaen, er nominert sammen med Rikard Grip (langrenn), Pär Mårts (ishockey) og duoen Carl Jenner og Andrej Vorntsov (svømming).

Hareide har fra før blitt kåret til årets trener i Allsvenskan denne sesongen.

- Å bli nominert sammen med landslagstrenere er smigrende. Det setter jeg stor pris på. Det er tøff konkurranse om denne prisen, sier Hareide.

Ikke årets lag Også én av spillerne hans kan stikke av med en pris på gallaen. Angriperen Isaac Kiese Thelin har hatt en god sesong etter overgangen fra Norrköping, og er én av fire som kan vinne prisen som beste nykommer.

Malmö er ikke blant de fire nominerte til å bli årets lag. Der er stafettlagene i langrenn for kvinner og menn og herrelaget i orientering nominert, sammen med herrelaget i ishockey.

- Hva skal man si? Det sitter nok mange skiinteresserte i juryen. De må rett og slett ha glemt oss, sier angriperen Magnus Eriksson til Expressen.

Ibrahimovic nominert I kategorien for beste mannlige utøver er fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic nominert. Han kjemper mot ishockeyspiller Henrik Lundqvist og langrennsduoen Marcus Hellnes og Daniel Richardsson.

I kvinneklasse er langrennsløper Charlotte Kalla nominert, sammen med Sarah Sjöström (svømming), Meraf Bahta (friidrett) og Tove Alexandersson (orientering).

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media