Hareide nominert til årets leder i den svenske idrettsgallaen

- Smigrende.

NOMINERT TIL IDROTTSGALAN: Åge Hareides suksess med Malmö gjør at han er én av fire nominerte til prisen som årets leder på den svensken idrettsgallaen.
Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix
NOMINERT TIL IDROTTSGALAN: Åge Hareides suksess med Malmö gjør at han er én av fire nominerte til prisen som årets leder på den svensken idrettsgallaen. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Åge Hareides suksess med Malmö gjør at han er én av fire nominerte til prisen som årets leder på den svensken idrettsgallaen.

Prisutdelingen skjer 19. januar. Der er Hareide trolig en av favorittene til å stikke av med en pris.

Nordmannen, som har ført Malmö til svensk seriegull og spill i mesterligaen, er nominert sammen med Rikard Grip (langrenn), Pär Mårts (ishockey) og duoen Carl Jenner og Andrej Vorntsov (svømming).

Hareide har fra før blitt kåret til årets trener i Allsvenskan denne sesongen.

- Å bli nominert sammen med landslagstrenere er smigrende. Det setter jeg stor pris på. Det er tøff konkurranse om denne prisen, sier Hareide.

Ikke årets lag Også én av spillerne hans kan stikke av med en pris på gallaen. Angriperen Isaac Kiese Thelin har hatt en god sesong etter overgangen fra Norrköping, og er én av fire som kan vinne prisen som beste nykommer.

Malmö er ikke blant de fire nominerte til å bli årets lag. Der er stafettlagene i langrenn for kvinner og menn og herrelaget i orientering nominert, sammen med herrelaget i ishockey.

- Hva skal man si? Det sitter nok mange skiinteresserte i juryen. De må rett og slett ha glemt oss, sier angriperen Magnus Eriksson til Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer