Hareide og Berget i storform i Glasgow: - Jobben hans er å gi meg massasje

Før Celtic-kampen.

GOD STEMNING: Det var god stemning da Malmö-sjef Åge Hareide og Jo Inge Berget møtte pressen på Celtic Park i kveld i forbindelse med morgendagens kamp mot Ronny Deilas Celtic. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet
GOD STEMNING: Det var god stemning da Malmö-sjef Åge Hareide og Jo Inge Berget møtte pressen på Celtic Park i kveld i forbindelse med morgendagens kamp mot Ronny Deilas Celtic. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GLASGOW (Dagbladet): En offensiv Ronny Deila var i godt humør da han møtte pressen i ettermiddag i forbindelse med morgendagens Champions League-playoff mellom Celtic og Malmö.

Noen timer seinere var det Åge Hareides tur, og Malmö-sjefen var ikke akkurat i dårlig humør han heller. 61-åringen gliste fra øre til øre da han satte seg ned foran den norsk-svensk-skotske presseflokken.

Da den tidligere norske landslagssjefen fikk spørsmål om den norske trenerduellen, ble han riktignok alvorlig - i hvert fall for noen minutter.

Fornøyde med uavgjort - Dette er en ikke kamp mellom to norske trenere. Det er en kamp mellom Sverige og Skottland. Det er ingen prestisje mellom Ronny og meg. Han har årene foran seg, jeg har årene bak meg. Det handler om å være profesjonell for min del, sier han.

- Er dere skuffa om kampen i morgen ender uavgjort?

- Nei, nei, vi er veldig fornøyde med uavgjort i morgen. Det er riktignok vanskelig å si hvem som er favoritter. Celtic er nok favoritter i morgen, og så får vi se etter den første kampen hvilket lag som er favoritt over begge kampene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.