Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gode tilbakemeldinger for Nicklas Bendtner

Hareide positiv på Bendtners vegne etter undersøkelser

Nicklas Bendtner kjemper fortsatt mot klokka for å rekke et eventuelt VM, men mandagens undersøkelse ga dansken større forhåpninger om spill i Russland.

LOVENDE TILBAKEMELDINGER: Åge Hareide er positiv på Nicklas Bendtners vegne. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
LOVENDE TILBAKEMELDINGER: Åge Hareide er positiv på Nicklas Bendtners vegne. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

Rosenborg-spilleren forlot banen mot Brann med en skade i lysken søndag kveld. Mandag ble han skannet, og resultatet fra undersøkelsen gledet Danmark-trener Åge Hareide.

- Resultatet fra skanningen var mer positivt enn vi hadde turt å håpe på. Det ser ganske fornuftig ut, sier Hareide og forklarer at Bendtner har pådratt seg en lyskestrekk.

- Han har nok en strekk, men den er ikke av en slik grad at vi kan konstatere at det er slutt allerede nå. Vi kan gi ham en mulighet for opptrening, sier den norske landslagssjefen.

Til tross for at mandagens undersøkelser ga positive svar, er Bendtner neppe med når det danske landslaget møter Sverige i en treningskamp lørdag.

- Hvis man har en strekk i lysken, så kan det ta litt tid, men det var ikke noe foruroligende ved resultatene, sier Hareide.

Treningskampen mot Sverige kommer to dager før Hareide skal kutte sin 27 manns store tropp til de 23 som skal til VM i Russland i juni.

- Vi får nok ikke sett ham i kamp, og det er ergerlig, for det er der man får de ordentlige svarene. Vi får se om vi får ham på trening før kampen mot Sverige. Det er ikke sikkert at vi får det, men bildene viste at man hvert fall ikke allerede nå kan si at det ikke kan gå. Det er jeg veldig glad for, konkluderer Hareide.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media