Hareide raste etter skotsk grisesnakk. Slik svarer tabloidavis

«Ta baconet med hjem, gutter».

HUMORISTISK: Daily Sport Record har i dag denne forsida. Det spørs om Åge Hareide er så fornøyd med den. Foto: Andreas Hillergren/TT / NTB scanpix
HUMORISTISK: Daily Sport Record har i dag denne forsida. Det spørs om Åge Hareide er så fornøyd med den. Foto: Andreas Hillergren/TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld møtes Malmö og Celtic i Champions League-kvalifiseringen for å avgjøre hvilken av de to klubbene som blir å se i det gode selskap denne sesongen. Celtic har 3-2 å gå på etter den dramatiske avslutningen på kampen i Skottland, hvor Jo Inge Berget satte inn den viktige reduseringen på overtid.

- De spilte som griser, var Malmö-keeper Johan Wilands oppsummering av Celtics fysiske fotball etter 2-3-tapet på Parkhead i Glasgow.

Det fikk skotske journalister til å spørre malmö-trener Åge Hareide om hva manageren syntes om karakteristikken. Det endte med at treneren tordnet mot de frammøtte på gårsdagens pressekonferanse for å få fram at keeperen hans mente at Celtic-spillerne spilte som griser, og ikke så ut som dyret.

- Det er sånne ting som gjør meg forbannet og som fører til at jeg mister respekten for journalister og det som settes på trykk, raste Åge Hareide.

I den anledning har den skotske avisa Daily Record Sport sett sitt snitt til å leke litt med forsida i dagens avis.

Med tittelen: «Bring home the bacon bhoys» (Ta baconet med hjem, gutter), legger iallfall ikke avisa grisedebatten død.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.