Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hareide raste igjen

Oppgitt over norsk presse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SAS-HOTELLET, OSLO (Dagbladet.no): Åge Hareide åpnet dagens pressekonferanse med en tordentale om hva han som landslagssjef skal og ikke skal bruke tida si på.

Og det kom ganske klart fram at det å svare på spørsmål om hvor mye Alessandro Nestas fravær svekker Italia, på kveldstid, ikke er en landslagssjefs oppgave.

- Jeg er litt småforbanna. Vi stiller opp for dere hele året, men når vi har viktige kamper, må vi ro til å lade opp og forberede oss. Vi kan ikke forholde oss til spørsmål om alle italienerne som ikke spiller.

TV2s Davy Wathne forsvarte norsk presse og mente journalistene må få stille spørsmål.

- Hvis ikke gjør de ikke jobben sin, sa Wathne.

Til slutt ga Hareide et svar:

- Uten Nesta er italienerne reduserte i kapasitet. Han og (Fabio) Cannavaro er etter min mening verdens beste midtstopperpar, og sjøl om (Marco) Materazzi også har stor rekkevidde, er han ikke av samme kaliber som Nesta.

Og:

IRRITERT: Åge Hareide likte ikke å bli oppringt i går kveld. FOTO: SCANPIX
IRRITERT: Åge Hareide likte ikke å bli oppringt i går kveld. FOTO: SCANPIX Vis mer

- Desto flere som faller fra den italienske troppen, jo bedre er det for oss. Likevel vil vi ikke endre strategi, vi kjører vårt løp.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!