Hareide refser Berg

Liker ikke krav om startplass mot Wales.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mot Wales 27. mai skal Henning Berg få 100. landskamp, som en bonus for lang og tro tjeneste for Norges Fotballforbund.

I går gikk 34-åringen ut på TV2 og varslet at han helst starter i jublieumskampen.

Kravet er nytt for Åge Hareide. Og det ikke velkomment, med bare fire måneder til VM-kvalikstart mot Italia 4. september.

- Jeg hadde ikke tenkt så mye på det før utspillet kom, men dette er en kamp for oss, hvor tanken var at Henning Berg skulle få et øyeblikks oppmerksomhet, sier Hareide til Avisa.no.

Landslagssjefen antyder langt på vei at Rangers-stopperen ikke får det som han vil, selv om det er NFF som har lovet Berg kampen.

- Men det er jeg som tar ut troppen, og jeg bestemmer at de beste spillerne skal spille. Jeg har dårlig tid frem mot VM-kvalifiseringen, og det tror jeg Henning hadde skjønt om han hadde vært en del av landslaget. Jeg er overrasket over utspillet hans, innrømmer Hareide til nettstedet.

Hareide tar ut troppen til Wales-matchen 18. mai.

BERG I 100:</B> Henning Berg vil helst starte mot Wales. Åge Hareide er overrasket.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer